AnaSayfa / Genel / Kahve falında limon tarlası görmek

Kahve falında limon tarlası görmek

Kahve falında limon tarlası görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına işaret eder.

Kahve falında limon tarlası gördüyseniz:

  • Bazı plan veya projeleriniz konusunda ısrarcı olmanız sonunda direnci kırmanızı sağlayabilir.

Kahve falında limon tarlası görmek kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında sarı limon toplamak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına işaret eder.

Kahve falında limon reçeli görmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içi boş limon görmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına inanılır.

Kahve falında birine limon vermek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suya limon sıkmak böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında limon almak etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, sevdiği birine hediye alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekşi limon yemek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir