AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin limon yediğini görmek

Kahve falında birinin limon yediğini görmek

Kahve falında birinin limon yediğini görmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, yaptığı hataları düzelteceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin limon yediğini gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde birtakım gerginlikler yaşamaya müsaitsiniz.

Kahve falında limon yediğini görmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının limon yediğini görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin limon yediğini görmek hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına delalettir.

Kahve falında limon yedirmek sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında yüze limon görmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında limon portakal görmek girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında limon tuzu görmek iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, huzurunu yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında sulu limon görmek arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir