AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarım limon görmek

Kahve falında yarım limon görmek

Kahve falında yarım limon görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yarım limon gördüyseniz:

  • Olayların olurunu sağlamak için gereken her şeye sahipsiniz.

Kahve falında yarım limon görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında yarım ve çeyrek altın görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yarım elma yemek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yarım bıyık görmek gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yarım atlet görmek inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına alamet eder.

Kahve falında yarım gelinlik görmek zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yarım kedi görmek başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına yorulur.

Kahve falında yarım altın çalmak daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir