AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının limon yediğini görmek

Kahve falında başkasının limon yediğini görmek

Kahve falında başkasının limon yediğini görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, şansının kendinden yana olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında başkasının limon yediğini gördüyseniz:

  • Bir çok haber ya da mektup alabilir, çok sayıda kısa yolculuk yapabilirsiniz.

Kahve falında başkasının limon yediğini görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına yorulur.

Kahve falında birinin limon yediğini görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, işlerinin aksayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında limon yedirmek parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine tabir olunur.

Kahve falında limon yediğini görmek alkış alacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında limonlu kek görmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında limon dilimlemek giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında limon tarlası görmek mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüne limon görmek ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir