AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden kurşun kalem almak

Kahve falında birinden kurşun kalem almak

Kahve falında birinden kurşun kalem almak yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, mutlu olacağına ve güleceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında birinden kurşun kalem almak gördüyseniz:

  • Yerleşim, kişisel gelişim, ev veya aile konularında kafanızdan geçen şeyleri gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında kurşun kalem ucu görmek günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurşun kalem görmek dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında kurşun kalemle yazı yazmak özellikle para konusunda şansının açılacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurşun kalem açmak her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında birinden kurşun kalem almak kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, hayırlı kapılar açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil kurşun kalem görmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına işaret eder.

Kahve falında kurşun kalem satın almak üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine yorulur.

Kahve falında mavi kurşun kalem görmek hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir