AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşun kalem ucu görmek

Kahve falında kurşun kalem ucu görmek

Kahve falında kurşun kalem ucu görmek çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, itibar kazanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Kahve falında kurşun kalem ucu gördüyseniz:

  • Herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini hatırlatmaktan çekinmeyin.

Kahve falında kurşun kalem ucu görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında birinden kurşun kalem almak böylece yeni bir hayata adım atılacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine işarettir.

Kahve falında kurşun kalem satın almak göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında mavi kurşun kalem görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına delalettir.

Kahve falında kurşun kalem yemek kendi bildiğini okuyacağına, kesesinin dolacağına delalettir.

Kahve falında kurşun kalem görmek yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, yüksek bir makama geleceğine işaret eder.

Kahve falında kurşun kalem vermek önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına delalettir.

Kahve falında kurşun kalem almak hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir