AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşun kalem satın almak

Kahve falında kurşun kalem satın almak

Kahve falında kurşun kalem satın almak zahmetli durumların sona erdirileceğine, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, daha çok dünya malı edineceğine, sonunda mutlu olacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında kurşun kalem satın almak gördüyseniz:

  • Unutmayın, her olayda geçmişi referans alamazsınız.

Kahve falında kurşun kalem satın almak iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kurşun kalem görmek kendisini işine vereceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurşun kalem almak kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, her geçen gün başarıların artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil kurşun kalem görmek olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine inanılır.

Kahve falında kurşun kalem bulmak borçlarının azalacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı kurşun kalem görmek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında kurşun kalem ucu görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine alamet eder.

Kahve falında kurşun kalem kırmak kısmetinin açık olacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir