AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kurşun kalem görmek

Kahve falında yeşil kurşun kalem görmek

Kahve falında yeşil kurşun kalem görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, işlerinin kapanacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, kırgınlıklar yaşanacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil kurşun kalem gördüyseniz:

  • İş yerinizdeki sıkıntılarınız sürmekle birlikte para konularında önemli ferahlamalarınız olabilir.

Kahve falında yeşil kurşun kalem görmek yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, sağlıklı ve zinde olacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı kurşun kalem görmek sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, kazancın katbekat artacağına inanılır.

Kahve falında kurşun kalem bulmak düşmanların çok üzüleceğine, iyi bir patron olacağına rivayet eder.

Kahve falında kurşun kalem görmek kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına işarettir.

Kahve falında kurşun kalemle yazı yazmak saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına tabir olunur.

Kahve falında kurşun kalem kırmak kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurşun kalem satın almak sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurşun kalem vermek büyük atılımlar yapılacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir