AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşun kalemle yazı yazmak

Kahve falında kurşun kalemle yazı yazmak

Kahve falında kurşun kalemle yazı yazmak boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, amacına nail olacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurşun kalemle yazı yazmak gördüyseniz:

  • Gerek iş hayatınızda gerekse özel yaşamınızda ardı ardına olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kurşun kalemle yazı yazmak kısmetlerinin kapanacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kalemle yazı yazmak tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı kalemle yazı yazmak sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı kalemle yazı yazmak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kalemle yazı yazmak hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına tabir olunur.

Kahve falında tükenmez kalemle yazı yazmak hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, yardımcı olmayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil kalemle yazı yazmak kendisini üzen konuların kapanacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı kalemle yazı yazdığınızı görmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, zengin bir hayat süreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir