AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşun kalem açmak

Kahve falında kurşun kalem açmak

Kahve falında kurşun kalem açmak her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, işinde yükseleceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, onlardan büyük hayır göreceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kurşun kalem açmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı en iyi şekilde yapmanız gerekiyor.

Kahve falında kurşun kalem açmak parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kurşun kalem satın almak eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurşun kalem yemek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil kurşun kalem görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurşun kalemle yazı yazmak maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurşun kalem ucu görmek makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında kurşun kalem bulmak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, yeni bir hayata adım atılacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı kurşun kalem görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir