AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşun kalem görmek

Kahve falında kurşun kalem görmek

Kahve falında kurşun kalem görmek aralarından su sızmayacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, kırgınlık yaşanacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurşun kalem gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında kurşun kalem vermek eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine alamet eder.

Kahve falında kurşun kalem toplamak kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurşun kalem açmak kısmetinin artacağına, toplum içindeki değerinin artacağına yorulur.

Kahve falında kurşun kalem almak zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, işbirliği içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında birinden kurşun kalem almak yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kurşun kalemle yazı yazmak rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kurşun kalem ucu görmek onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, geniş geniş yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi kurşun kalem görmek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir