AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kurşun kalem görmek

Kahve falında mavi kurşun kalem görmek

Kahve falında mavi kurşun kalem görmek üzüleceğine ve kırılacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi kurşun kalem gördüyseniz:

  • Belli alanda kilitli kalmamak için ekstra gayret göstermeniz gerekse de, her şey bittiğinde buna değdiğini fark edeceksiniz.

Kahve falında mavi kurşun kalem görmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine yorulur.

Kahve falında kurşun kalem görmek sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında kurşun kalem almak dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında kurşun kalem kırmak kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine inanılır.

Kahve falında kurşun kalem vermek işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı kurşun kalem görmek işlerin devam edeceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında birinden kurşun kalem almak sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurşun kalem bulmak daha bir sevileceğine, kazancın katlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir