AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden kurşun almak

Kahve falında birinden kurşun almak

Kahve falında birinden kurşun almak gözden düşeceğine, ayıplanacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına delalet eder.

Kahve falında birinden kurşun almak gördüyseniz:

  • İstediğiniz sonuçları alacaksınız.

Kahve falında kurşun kalem kırmak kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına yorulur.

Kahve falında boynundan kurşunlanmak evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurşunla yaralandığını görmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına tabir olunur.

Kahve falında bacağında kurşun görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendine kurşun döktürmek yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında kurşunla yaralanmak aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine delalettir.

Kahve falında silahla kurşunlanmak kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücuttan kurşun çıkarmak içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir