AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşun kalem kırmak

Kahve falında kurşun kalem kırmak

Kahve falında kurşun kalem kırmak gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, güzel bir iş fırsatına yorulur.

Kahve falında kurşun kalem kırmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenize olanak tanıyabilecek bir fikre yatırım yapabilirsiniz.

Kahve falında kurşun kalem kırmak çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurşun kalem bulmak maddi imkanlarının çoğalacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil kurşun kalem görmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı kurşun kalem görmek isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurşun kalem vermek hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kurşun kalem almak başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında mavi kurşun kalem görmek kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine alamet eder.

Kahve falında kurşun kalem görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir