AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine kurşun döktürmek

Kahve falında kendine kurşun döktürmek

Kahve falında kendine kurşun döktürmek aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendine kurşun döktürmek gördüyseniz:

  • Size karşı kişiler, zıt görüşler veya şikayetler söz konusu olabilir.

Kahve falında sırtına kurşun yemek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına inanılır.

Kahve falında kurşun kalem vermek geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına tabir olunur.

Kahve falında birisine kurşun sıkmak çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın kurşun görmek kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında balık kurşunu görmek canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, can bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kafadan kurşun yemek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurşunu tutmak cebine giren paranın gittikçe azalacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurşun yediğini görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir