AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşunla yaralanmak

Kahve falında kurşunla yaralanmak

Kahve falında kurşunla yaralanmak başkasının hakkına göz dikileceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurşunla yaralanmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizle ilgili gözlemledikleriniz sizi mutlu etmiyorsa, ilişkinizi yeniden yapılandırmanız gerekebilir.

Kahve falında kurşunla yaralanmak şükredeceğine, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kurşunla yaralandığını görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, umutların yıkılacağına delalet eder.

Kahve falında vücudunda kurşun yarası görmek bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, istenen herşeye kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında göğsünde kurşun yarası görmek her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurşunlanarak yaralandığını görmek konfor içinde olacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında kurşunla yaralandığını görmek uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında karnında kurşun yarası görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine alamet eder.

Kahve falında kurşunlanarak yaralanmak eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, fal sahibinin kazancının artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir