AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşunla yaralandığını görmek

Kahve falında kurşunla yaralandığını görmek

Kahve falında kurşunla yaralandığını görmek neşe ve sağlıkla geçeceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurşunla yaralandığını gördüyseniz:

  • Alışılmadık durumlardan öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Kahve falında vücudunda kurşun yarası görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine inanılır.

Kahve falında göğsünde kurşun yarası görmek eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kurşunla yaralandığını görmek maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine delalettir.

Kahve falında kurşunlanarak yaralanmak dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında karnında kurşun yarası görmek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kurşunla sırtından yaralanmak çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurşunla yaralanmak eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında birinin kurşunla yaralandığını görmek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir