AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla kurşunlanmak

Kahve falında silahla kurşunlanmak

Kahve falında silahla kurşunlanmak çok büyük adımlar atacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, can sıkıntısının geçeceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahla kurşunlanmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda köşeye sıkışmış ya da yolun sonuna gelmiş hissedebilirsiniz.

Kahve falında silahla kurşunlanmak hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silaha kurşun koymak çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine delalet eder.

Kahve falında silahla kurşun görmek maddi sorunlarının artacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahtan çıkan kurşun görmek yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında silaha kurşun doldurmak umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurşun ve silah görmek her zaman hayırlı işler yapacağına, helal kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında silahla kurşun atmak üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında silah kurşunu görmek kişinin kazancının çoğalacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir