AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücuttan kurşun çıkarmak

Kahve falında vücuttan kurşun çıkarmak

Kahve falında vücuttan kurşun çıkarmak yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, haram mal yiyip içeceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayırlı kararlar verileceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücuttan kurşun çıkarmak gördüyseniz:

  • Belli bir planınızın veya bazı işlerinizin ortaya çıkan yeni bilgilere ya da gelişmelere göre yenilenmesi gerekebilir.

Kahve falında vücudundan kurşun çıkarmak hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına delalet eder.

Kahve falında vücuttan kurşun çıkarmak zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, yaşamının daha kolay hale geleceğine inanılır.

Kahve falında vücudunda kurşun yarası görmek işlerini sabırla yoluna koyacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda kurşun görmek dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında vücutta kurşun görmek beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında bacaktan kurşun çıkarmak düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına yorulur.

Kahve falında kurşun çıkarmak sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya yorulmaktadır.

Kahve falında karnından kurşun çıkarmak kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir