AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağında kurşun görmek

Kahve falında bacağında kurşun görmek

Kahve falında bacağında kurşun görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağında kurşun gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde bazı küçük hayal kırıklıklarına uğramanız mümkün.

Kahve falında bacağından kurşun yemek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine işarettir.

Kahve falında bacaktan kurşunlanmak savurgan bir hayat yaşayacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacağına kurşun yemek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında bacağında kurşun görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına delalet eder.

Kahve falında bacaktan kurşun çıkarmak verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına delalettir.

Kahve falında kurşunla bacağından vurulmak uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında göğsünde kurşun görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında sırtından kurşunlanmak kazançlarının gittikçe azalacağına, tazeleneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir