AnaSayfa / Genel / Kahve falında desenli kilim görmek

Kahve falında desenli kilim görmek

Kahve falında desenli kilim görmek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, yakında hedefine ulaşacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına tabir olunur.

Kahve falında desenli kilim gördüyseniz:

  • Uzakta oturan yakınlarınızdan iyi haberler alabilirsiniz.

Kahve falında desenli kilim görmek rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı desenli halı görmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına yorulmaktadır.

Kahve falında desen görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine rivayet eder.

Kahve falında desen çizmek çok büyük mutluluklar duyulacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında desenli çorap görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçek deseni görmek son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, hasta ve üzgün olacağına alamet eder.

Kahve falında desenli yorgan görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında leopar desenli ayakkabı görmek mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir