AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık kilim görmek

Kahve falında yırtık kilim görmek

Kahve falında yırtık kilim görmek üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında yırtık kilim gördüyseniz:

  • Ailenizi etkileyen bazı olumlu haberler alabilirsiniz.

Kahve falında yırtık kilim görmek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında kilim almak çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, yollarını ayıracağına işarettir.

Kahve falında beyaz kilim görmek yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, hastalığını yenmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında el dokuma kilim görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kilim sermek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında kilim yıkadığını görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında turuncu kilim görmek kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, borçlarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kilim yolluk görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir