AnaSayfa / Genel / Kahve falında derede kilim yıkamak

Kahve falında derede kilim yıkamak

Kahve falında derede kilim yıkamak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, sevinç ve sürura, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, işlerinin hemen hallolacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında derede kilim yıkamak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızdan gelecek teklifler sizi kararsızlığa itebilir.

Kahve falında derede kilim yıkamak yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine inanılır.

Kahve falında kilim yıkadığını görmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kilim yıkamak hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, geçim kolaylığı içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında halı kilim yıkamak rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil kilim yıkamak büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına rivayet eder.

Kahve falında halı kilim çırpmak işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kilim yolluk görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak kilim görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir