AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilim halı görmek

Kahve falında kilim halı görmek

Kahve falında kilim halı görmek maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kilim halı gördüyseniz:

  • Yaklaşan çok sayıda daveti, olanağı veya teklifi dikkatle değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında halı kilim çırpmak alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kilim halı görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında halı kilim sermek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında halı ve kilim görmek hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halı kilim görmek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında halı veya kilim görmek kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına yorulur.

Kahve falında halı kilim almak içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halı kilim yıkamak mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir