AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kilim yıkamak

Kahve falında yeşil kilim yıkamak

Kahve falında yeşil kilim yıkamak fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil kilim yıkamak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarınızın, sunduklarınızın veya tekliflerinizin öneminin farkında olmaması sizi üzebilir.

Kahve falında yeşil kilim yıkamak işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, iyi haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında halı kilim yıkamak yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kilim yıkamak çok büyük bir proje ortaya koyacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında kilim yıkadığını görmek çok kazançlı yatırımlara gireceğine, varlıklı kimse olacağına işarettir.

Kahve falında derede kilim yıkamak ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil kilim görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kilim yolluk görmek hayat boyu çok sevileceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kilim taşımak maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir