AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kilim görmek

Kahve falında yeşil kilim görmek

Kahve falında yeşil kilim görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil kilim gördüyseniz:

  • Olan biten şeylerin keyfine varmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında yeşil kilim görmek istenmeyen olayların yaşanacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına yorulur.

Kahve falında yeşil kilim yıkamak parasal durumun düzeltileceğine, korkularının sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski halı kilim görmek gönülsüzce bir yere gideceğinize, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında tozlu kilim görmek musibetlerle karşılaşmayacağına, hak yemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı kilim görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kilim satın almak yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine işarettir.

Kahve falında desenli kilim görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına delalet eder.

Kahve falında kilim halı görmek sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir