Kahve falında birinden kemer almak

Kahve falında birinden kemer almak üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, sevdiği birine hediye alacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına işarettir.

Kahve falında birinden kemer almak gördüyseniz:

  • Gerçekten faydalı anlaşmalar veya üzerinde mutabık kalınan konular söz konusu olabilir.

Kahve falında kemer kaybetmek her isteklerinin yerine geleceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kemerinin koptuğunu görmek aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında kemerin kopmasını görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine işaret eder.

Kahve falında kadın kemeri görmek kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın rengi kemer görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına işarettir.

Kahve falında birine kemer takmak aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boncuklu kemer görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bayan kemeri görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir