AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine kemer takmak

Kahve falında birine kemer takmak

Kahve falında birine kemer takmak sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, kasasının ağırlaşacağına, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, ticaret sektörüne atılacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, fakirlikten kurtulacağına delalettir.

Kahve falında birine kemer takmak gördüyseniz:

  • Zaman geldiğinde rahat hareket edebileceksiniz, meraklanmayın.

Kahve falında kırmızı kemer takmak zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında süslü kemer takmak her türlü yakarışının karşılık bulacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine yorulur.

Kahve falında siyah kemer takmak şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, dik durmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında beline kemer takmak yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına delalet eder.

Kahve falında beline altın kemer takmak büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kemer takmak iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına alamet eder.

Kahve falında arabada emniyet kemeri takmak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına yorulur.

Kahve falında pantolona kemer takmak okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir