AnaSayfa / Genel / Kahve falında kemer kaybetmek

Kahve falında kemer kaybetmek

Kahve falında kemer kaybetmek çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına yorulur.

Kahve falında kemer kaybetmek gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız, olayları akışına bırakmalısınız.

Kahve falında kemerini kaybetmek umduklarını bulamayacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında kemer kaybetmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında pantolona kemer takmak büyük tartışmaların yapılacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine işarettir.

Kahve falında bayan kemeri görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına işarettir.

Kahve falında sarı kemer görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elbise kemeri görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz kemer almak maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kemer takmak büyük çaba sarfedeceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir