Kahve falında boncuklu kemer görmek

Kahve falında boncuklu kemer görmek çok büyük menfaatler kazanacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, sorunlarının son bulacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine işarettir.

Kahve falında boncuklu kemer gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda değişiklik yapmanız ne kadar zor görünse de, size iyi hissettireceği kesin gibi görünüyor.

Kahve falında boncuklu kemer görmek emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, yeni bir çevre edinileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kemerle kavga etmek sayılacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deri kemer takmak maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında taşlı kemer görmek uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş kemer görmek hane içine ay doğacağına, işlerini yoluna sokacağına tabir olunur.

Kahve falında bina kemeri görmek fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalın kemer takmak sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına işaret eder.

Kahve falında pembe kemer takmak dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top