AnaSayfa / Genel / Kahve falında kemerin kopmasını görmek

Kahve falında kemerin kopmasını görmek

Kahve falında kemerin kopmasını görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, bunun için sabırsızlanacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına inanılır.

Kahve falında kemerin kopmasını gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla ilgili üzüntüleriniz olabilir.

Kahve falında kemer satın almak kazanç kapılarının kapanacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında kemerin koptuğunu görmek onların bir adım önüne geçeceğine, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın kemer görmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kemer tokası görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kemer görmek sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında kemer çıkartmak engellerden kurtulacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kemer hediye etmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına işaret eder.

Kahve falında elbise kemeri görmek epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, hükmünün geçmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir