AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın kemeri görmek

Kahve falında kadın kemeri görmek

Kahve falında kadın kemeri görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın kemeri gördüyseniz:

  • Maddi açıdan maceraya atılmamanızda fayda var.

Kahve falında kadın kemeri görmek maddi anlamda kendisini toparlayacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına işaret eder.

Kahve falında yılan derisi kemer görmek onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, aile bireylerinin arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi kemer görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bayan kemeri görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kemer görmek uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına işaret eder.

Kahve falında birini kemerle dövmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine işaret eder.

Kahve falında sarı kemer görmek şartlarının da zenginleşeceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kemerle adam öldürmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir