AnaSayfa / Genel / Kahve falında kemerinin koptuğunu görmek

Kahve falında kemerinin koptuğunu görmek

Kahve falında kemerinin koptuğunu görmek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine inanılır.

Kahve falında kemerinin koptuğunu gördüyseniz:

  • Mecburiyetten cesaret gerektiren işlere kalkışabilirsiniz.

Kahve falında taşlı kemer görmek sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında kahverengi kemer görmek büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kemer hediye almak aile içinden birinin gurbete çıkmasına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına alamet eder.

Kahve falında belinde kemer görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında arabada emniyet kemeri takmak zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pantolona kemer takmak başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah kemer görmek gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, mutlu olacağınıza delalettir.

Kahve falında kemer tokası görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir