AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan kemeri görmek

Kahve falında bayan kemeri görmek

Kahve falında bayan kemeri görmek falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, başarılarının takdir edileceğine, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bayan kemeri gördüyseniz:

  • Bir kişiye farklı gözle bakmaya başlayabilir, bağlarınızı güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında bayan kemeri görmek sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boynuna kemer takmak hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına yorulur.

Kahve falında kemer çalmak içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında kemerle dövülmek kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kemer taktığını görmek suç işleyeceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalın kemer görmek doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kemerinin koptuğunu görmek alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine işarettir.

Kahve falında kemerle kavga etmek itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir