AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden dövme görmek

Kahve falında birinden dövme görmek

Kahve falında birinden dövme görmek sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, cesaretini yeninden toplayacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında birinden dövme gördüyseniz:

  • Eleştiriye açık olmayan durumları doğru kavramanız gerekebilir.

Kahve falında dövme yapan birini görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında dövmeli görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına alamet eder.

Kahve falında çiçek dövmesi görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, yeni mallara kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi dövme görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağında dövme görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacakta dövme görmek doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine işarettir.

Kahve falında vücudunda dövme görmek çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında yeşil dövme görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir