AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil dövme görmek

Kahve falında yeşil dövme görmek

Kahve falında yeşil dövme görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil dövme gördüyseniz:

  • Size yöneltilen her eleştiriyi yıkıcı olarak algılamayın.Çünkü, dostlarınızın, söylediklerine kulak vererek onlardan bazı dersler çıkartmanız gerekiyor.

Kahve falında yeşil dövme yaptırmak fesada ve haksızlığa karışacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil renk dövme görmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil dövme görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, günü birlik tatillere çıkacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil dövme yaptırdığını görmek canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında geçici dövme görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında timsah dövmesi görmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine yorulur.

Kahve falında dövme yemek onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında dövmeye çalışmak ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, maddi ve manevi olarak yıkılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir