AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakta dövme görmek

Kahve falında bacakta dövme görmek

Kahve falında bacakta dövme görmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacakta dövme gördüyseniz:

  • Anında hızlı karar vermeniz gerektiğinde kendinize beş dakikalık bir zaman tanıyın.

Kahve falında bacağına dövme yaptırmak yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine alamet eder.

Kahve falında bacakta dövme görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına işarettir.

Kahve falında bacağında dövme görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında koluna dövme yaptırdığını görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, işlerine verimin hâkim olacağına tabir olunur.

Kahve falında dövme pilavı görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsüne dövme yaptırmak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kollarında dövme görmek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında arapça dövme görmek başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir