AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağında dövme görmek

Kahve falında ayağında dövme görmek

Kahve falında ayağında dövme görmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, yolculuğa, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ayağında dövme gördüyseniz:

  • başlatmanız mümkündür.

Kahve falında ayağında dövme görmek kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağına dövme yaptırmak sevgi göreceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine alamet eder.

Kahve falında dövme yaptığını görmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendine dövme yapmak kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolda dövme görmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine delalettir.

Kahve falında dövmeli erkek görmek bolluk ve bereket elde edeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dövme yapan birini görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında renkli dövme görmek hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, kafa dinleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir