AnaSayfa / Genel / Kahve falında dövme yapan birini görmek

Kahve falında dövme yapan birini görmek

Kahve falında dövme yapan birini görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında dövme yapan birini gördüyseniz:

  • En iyi bildiğiniz veya en iyi yaptığınız şeyleri üstlenmelisiniz.

Kahve falında arkadaşının dövme yaptırdığını görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı dövme yaptırdığını görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına işarettir.

Kahve falında dövme pilavı görmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına rivayet eder.

Kahve falında melek dövmesi görmek üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, sorunların bir bir çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında yüzüne dövme yaptırmak işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında dövme yemek lüksüne de lüks katacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının kolunda dövme görmek problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koluna dövme yapmak rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir