AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonunun düştüğünü görmek

Kahve falında cep telefonunun düştüğünü görmek

Kahve falında cep telefonunun düştüğünü görmek elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına tabir olunur.

Kahve falında cep telefonunun düştüğünü gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki bir kişi nedeniyle duygusal açıdan kendinizi kötü hissedebilirsiniz.

Kahve falında cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına inanılır.

Kahve falında cep telefonunun düştüğünü görmek büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu suya düşürmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında cep telefonunun suya düştüğünü görmek zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonun düştüğünü görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonunu suya düşürmek keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, nazara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında cep telefonunu denize düşürmek içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına delalettir.

Kahve falında cep telefonu tuvalete düşürmek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, işlerin yolunda gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir