AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü cep telefonu görmek

Kahve falında bir sürü cep telefonu görmek

Kahve falında bir sürü cep telefonu görmek kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, elinin dara düşmeyeceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sürü cep telefonu gördüyseniz:

  • Beklenmedik veya kaçınılması zor gelişmeleri akışına bırakmalısınız.

Kahve falında bir sürü cep telefonu görmek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, hoşluklarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında cep telefonu kurcalamak kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, helal rızka sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık cep telefonu görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, uykusuz geceler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında cep telefonuyla oynamak yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında cep telefonu kaybedip bulmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz cep telefon görmek düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında siyah cep telefonu görmek sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonları görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, kazançlı işler yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir