AnaSayfa / Genel / Kahve falında birileriyle selamlaşmak

Kahve falında birileriyle selamlaşmak

Kahve falında birileriyle selamlaşmak hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, tüm kederinin uçup gideceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine alamet eder.

Kahve falında birileriyle selamlaşmak gördüyseniz:

  • Ev ya da ailenizle ilgili masraflarınızda artış olabilir.

Kahve falında birileriyle selamlaşmak çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, amaçlardan sapmaya işaret eder.

Kahve falında asker selamı almak korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle selamlaşmak mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine delalettir.

Kahve falında askere selam vermek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun birine selam vermek üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına inanılır.

Kahve falında selam söylemek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında asker selamı vermek eşler arasında bir soğukluk olacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinden selam almak kırgınlıkların sona ereceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir