AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinden selam almak

Kahve falında ölmüş birinden selam almak

Kahve falında ölmüş birinden selam almak büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, sorunlarının birken beş olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birinden selam almak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten, maddi maceralardan veya istikrarsız kişilerden sakınmalısınız.

Kahve falında arkadaşlarla selamlaşmak herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında düşmana selam vermek çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, başarıya ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye selam yollamak sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölülere selam vermek rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinden selam almak işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına delalettir.

Kahve falında bir erkeğe selam vermek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında salat selam getirmek alım gücünün artmasına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında selam yollamak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir