AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle selamlaşmak

Kahve falında sevdiğinle selamlaşmak

Kahve falında sevdiğinle selamlaşmak zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinle selamlaşmak gördüyseniz:

  • Evdeki sorunlar hedeflerinize ulaşmanızı engelliyor.

Kahve falında sevdiğinle selamlaşmak ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, aydınlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında birinden selam almak çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kalabalığa selam vermek sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına alamet eder.

Kahve falında birine selam söylemek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında namazda selam vermek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyle selamlaşmak sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliye selam vermek ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlara selam vermek dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir