AnaSayfa / Genel / Kahve falında askere selam vermek

Kahve falında askere selam vermek

Kahve falında askere selam vermek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında askere selam vermek gördüyseniz:

  • Katılımda bulunmadan önce söylediklerimi hatırlamanızda fayda var.

Kahve falında askere selam vermek çok güzel adımlar atılacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına işarettir.

Kahve falında asker selamı görmek sorunların üzüntülere neden olacağına, mevki edineceğine yorulur.

Kahve falında asker selamı vermek kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında asker selamı almak hayatını stresten uzakta geçireceğine, hayırlı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında azraile selam vermek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında selam yollamak kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun biriyle selamlaşmak çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşla selamlaşmak hayırlı kapıların açılacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir