AnaSayfa / Genel / Kahve falında selam söylemek

Kahve falında selam söylemek

Kahve falında selam söylemek kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında selam söylemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ne demek veya ne yapmak istediğinizi anlatabilmek için önemli değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında ölüye selam söylemek rızkın gittikçe azalacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına alamet eder.

Kahve falında birine selam söylemek yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün selam söylemek halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında selam söylemek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, tecrübe kazandıracağına delalettir.

Kahve falında birisiyle selamlaşmak iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye selam yollamak yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, işlerin düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında namaz selam vermek işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ölüye selam vermek falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir