AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker selamı vermek

Kahve falında asker selamı vermek

Kahve falında asker selamı vermek yaptığı işlerin de içine sineceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına delalettir.

Kahve falında asker selamı vermek gördüyseniz:

  • Kendinize güvenmeniz durumunda güzel bir gelecek sizi bekliyor.

Kahve falında asker selamı almak saygın bir hayat yaşayacağına, zor günlerin uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında askere selam vermek hayır duaları alacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında asker selamı görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine inanılır.

Kahve falında asker selamı vermek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşına selam vermek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine inanılır.

Kahve falında ölen birinden selam almak kötü günlerini atlatmayı başaracağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına yorulur.

Kahve falında ölüye selam göndermek yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına yorulur.

Kahve falında komutana selam vermek işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir