AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabasını öpmek

Kahve falında akrabasını öpmek

Kahve falında akrabasını öpmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, bir anda yükseleceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında akrabasını öpmek gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun özel ilişkilerinizle ilgilenmememeniz gerekiyor.

Kahve falında ölmüş akrabanın elini öpmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında ölen akrabanın elini öpmek ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü akrabanın elini öpmek zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, rahatsızlık vereceğine alamet eder.

Kahve falında akrabayı dudaktan öpmek fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş akrabayı öpmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir akrabayı öpmek aksiliklerin başgöstereceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş akrabaların elini öpmek kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında akrabanın elini öpmek sorunların tatlıya bağlanacağına, ailesini utandırmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir