AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş akrabanın elini öpmek

Kahve falında ölmüş akrabanın elini öpmek

Kahve falında ölmüş akrabanın elini öpmek umutsuz olacağına, üzüleceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş akrabanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda ise cinsiyetiniz ne olursa olsun erkeklerle anlaşmazlıklara açıksınız.

Kahve falında ölmüş akrabaların elini öpmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş akrabanın elini öpmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında akrabaların elini öpmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Kahve falında ölen akrabanın elini öpmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş bir akrabanın elini öpmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akrabalarının elini öpmek o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ölü akrabanın elini öpmek sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akraba eli öpmek çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir