AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş akrabayı öpmek

Kahve falında ölmüş akrabayı öpmek

Kahve falında ölmüş akrabayı öpmek hasret içinde kalacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş akrabayı öpmek gördüyseniz:

  • Mali ya da sağlıkla ilgili konularda veya gücü elinde bulunduran kişilerle ilişkilerde zorluklar yaşanabilir.

Kahve falında ölü akrabanın elini öpmek çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akrabayı öpmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akrabaları öpmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş akrabayı öpmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akrabayı dudaktan öpmek kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş bir akrabanın elini öpmek işinin gücünün yaver gideceğine, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında ölen akrabanın elini öpmek sıkıntılarının kısa süreceğine, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında akrabanın elini öpmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir